1. Värm olja i en stekpanna (gärna lite djupare panna) släng i den finhackade vitlöken och stek i 1 min, häll sedan i sambal oelek under omrörning i ytterligare 1 min. Addera sedan qurnbitar, rör runt den i vitlöken och sambal oelek för att sedan steka den gyllenbrun i ett par minuter.
2. Häll i kokosmjölken, grönsaksbuljongen, currypulver, kinesisk soja, socker och salt samtidigt som du blandar ingredienserna väl. Låt det koka upp och lägg ev till lite vatten beroende på vilken konsistens som önskas på rätten. Låt det koka upp så qurnbitarna tar bra smak, ca 15 minuter.
3. Häll i den pressade limen och sänk värmen. Lägg i nudlarna (hur mycket är lite på tycke och smak) spara en del av nudlarna (dessa ska egentligen friteras för bäst smak). Häll sedan in den hackade löken och basilikan.
4. Serveras varm och dela de resterande nudlarna och hällas över vid servering, för att få krispigheten i rätten.
Rör ut tomatpuré och senap i pannan så att det täcker alla quornbitar. 1 påse quornbitar. Tillsätt quornbitarna och låt dem få lite färg i pannan i ca 5 minuter. 1 påse quornbitar
300 g Quorn Strimlor. Hacka lök, vitlök och paprika i bitar, fräs på medelvärme. Tillsätt strimlorna, passerade tomater, kryddor, vatten och balsamvinäger
Tina och tärna quornfilèerna i lagom stora bitar fräs dem en stund i smör i en djup stekpanna. Ingredienser4 quornfilèerCa 1dl grädde1 burk färskost av philadelfiatyp1/2 grönsaksbuljongtärning1dl gräslök1vitlöksklyftaNågon god örtkryddalite salt Gör så här. 4 quornfilèer
Riv morötter och lök på rivjärn och fräs med Quorn Färs i ca 5 minuter. 300 g Quorn Färs. Tillsätt vatten, balsamico, krossade tomater, tomatpuré och koka upp
a quorn och curry. Here you get a tasty recipe for a sauce with quorn and curry. Curry Quornsås. 200 g quornbitar / tofu. Tillsätt quorn, ärtor, tomatsås och grädde och låt sjuda i 10 minuter. 200 g quorn / tofu. Add quorn, peas, tomato sauce and cream and let simmer for 10 minutes. 200 g quornbitar. 200 g quorn
Men vårt kött är såklart quornfilé i detta fall. Tina de quornfiléerna ifall de är frysta. Ingredienser 4 personerBasmatiris till 4 personer1 paket quornfiléer1 ägg1 dl ströbrödgrillkryddasalt3 dl grädde½ grönsaksbuljongtärning2 tsk Bruschettakrydda (bla torkade örter, tomat, vitklök, salt)sojaGör så här. 1 paket quornfiléer
Tina quornfilèerna och skär dem i lagom stora bitar. Morot, bönor, lök och zucchini, quorn. Ingredienser4 quornfilèer 1 liten/ medelstor zucchini1 medelstor gul lökNågra färska bönor/ sockerärtor1 morotRöd curry pastaTorkade eller frysta kaffirlime blad1 skvätt japansk soja1 burk kokosmjölkJapansk sojaSweet chillisåsGör så här. 4 quornfilèer
Grilla de marinerade Quorn filéerna och servera med nykokt färskpotatis och den kalla yoghurtsåsen. Häll marinaden över Quorn Filéerna, blanda väl och låt marinera ca 10 min före grillning. 300 g Quorn Filé
Krämig Quorn Grönsakssås. 150 g tärnad quorn. Stek löken i någon minut och tillsätt sedan quorn, grönsaker och stek ytterligare i 5 minuter. 150 g diced quorn. Cook the onion for a minute and then add the quorn, vegetables and fry for 5 minutes
Woka quornen och wokgrönsakerna i oljan ca 10 min tills såsen smält. 1 påse quornbitar (300 g). Tillsätt en burk kokosmjölk och krydda med ketjap manis, fisksås och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.