1. Blanda alla ingredienser i en bunke.
2. Klicka ut smeten i en varm stekpanna. Stek på medelhög värme utan matfett i 6-7 minuter.
3. Ät som de är eller servera med valfri färsk frukt.
Riktigt gott blev det, jag toppa mina med blåbär, banan och grädde. )Eftermiddagen blev lite lugnare i alla fall och nu på kvällen blev det en cykelrunda som uppvärmning och en extremt bra löprunda med intervaller
1 Mogen banan5-6 Färska/Frysta Blåbär eller 2 msk Proviva blåbär1/2 Kiwi, skalad och skär i klyftor. 2 msk mjölk (ifall du använder proviva så kan du utesluta mjölken)1 Vaniljstång eller 1krm äkta vaniljpulver ( Kan uteslutas ifall du använder vaniljyoghurt med äkta vanilj i). 1 Vaniljstång eller 1krm äkta vaniljpulver ( Kan uteslutas ifall du använder vaniljyoghurt med äkta vanilj i)
Stek dem i rikligt med smör och gärna i en panna där det inte fastnar så lätt. Blanda ihop kesella och blåbär och klicka ut på de färdiga plättarna avsluta med att ringla över honung
Mosa de mogna bananerna och blanda i havregryn och kakao. Här kommer receptet på lite nyttigare "kakor" med bara 3 ingredienser. 2 mogna bananer. 2 mogna bananer
Ha i alla ingredienser i en mixerkanna och mixa slät med en stavmixer. Stek på medelhög värme tills smeten har stannat, då vänder du plättarna och steker på andra sidan
Den var god med. Till efterrätt gjorde jag en Banana Cream Pie som från grunden är Roy Fares recept. Tryck ut i en pajform med räfflad kant och som är avtagbar kant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.