Kesobröd
sara-141
sara-141

Kesobröd

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g Keso
  • 6 Ägg
  • 8 msk Mandelmjöl
  • 6 msk Kokosmjöl
  • 4 tsk Bakpulver
  • 2 msk Olivolja
  • 0,5 tsk Salt
  • 3 msk Linfrön
  • 10 g Vitlök
  • 2 msk Rosmarin
  • 3 msk Sesamfrön

Beskrivning

    Börja med att sätta ugnen på 200 grader.

    Blanda ihop alla de torra ingredienserna i en bunke.

    Vispa ihop ägg och keso i en annan bunke, det behöver inte vispas hårt. Blanda ner pressad vitlök och hackad rosmarin.

    Blanda ner de torra ingredienserna i äggblandningen och tillsätt olivoljan med. Rör ihop så allt är blandat.

    Lägg upp smeten på en bakplåtspappersklädd ugnsplåt och platta ut smeten med en slickepott så att den täcker hela plåten och är jämntjock.

    Strö över lite sesamfrön över hela brödet. Ställ i ugnen cirka 12-15 minuter.

    När brödet har fått en vacker färg är det dags att ta ut det. Låt det svalna lite innan du skär upp det i bitar.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.