Kesobröd 2
sara-141
sara-141

Kesobröd 2

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 250 gram keso
  • 0,5 dl linfrön el chiafrön
  • 0,5 dl pumpafrön
  • 0,5 dl solrosfrön
  • 0,5 dl sesamfrön
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • salt
  • brödkryddor

Beskrivning

    1. Sätt ugnen på 175 grader
    2. Kör samtliga ingredienser lite snabbt i en matberedare och häll sedan smeten i en brödform med bakplåtspapper
    3. Toppa med pumpafrön
    4. Grädda i ugnen i ca 60 minuter
    5. Klart!

    Tips!
    När du använder bakplåtspapper i brödformen slipper det fastna, bra va!

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.