Kesobröd utan mjöl fr Hembakat
suss500
suss500

Kesobröd utan mjöl fr Hembakat

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Keso
  • 4 ägg
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk fiberhusk
  • ¾ tsk salt
  • 1 dl linfrön
  • 1 dl sesamfrön
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 dl pumpakärnor

Beskrivning

    GÖR SÅ HÄR

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa upp äggen lite fluffiga. Rör ner keson.

    2. Blanda alla torra ingredienser och tillsätt dem i äggröran. Rör om ordentligt.

    3. Bred ut smeten till en rektangel på en ugnsplåt med bakplåtspapper, ca 1 cm tunn.

    4. Grädda brödet mitt i ugnen i 18–20 min. Låt det svalna på plåten. Skär brödet i rutor med en vass kniv eller klipp med en sax. Brödet går bra att frysa in.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.