1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Kör samtliga ingredienser lite snabbt i en matberedare och häll sedan smeten i en brödform med bakplåtspapper
3. Toppa med pumpafrön
4. Grädda i ugnen i ca 60 minuter
5. Klart!
Tips!
När du använder bakplåtspapper i brödformen slipper det fastna, bra va!
1 rund brödkaka som delas i 4 bitar1/2 liten burk keso (alltså 125 g)3 ägg1 msk kokosolja eller rapsolja3 msk kokosmjöl4 msk mandelmjöl (ta 5 msk kokosmjöl om du ej tål mandel) 1 msk Fiberhusk 2 tsk bakpulver en nypa salt addera chiafrön eller hackade nötter om du vill ha tuggmotstånd Rör ihop ägg, olja och keso. Klicka ut på en plåt med bakplåtspapper, forma till ett bröd, ungefär 20 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen, 200 grader, i ca 15 minuter. 1/2 liten burk keso
Kesobröd. 15 Maj 2017 /. 42 /. Blanda med 1,1/2 dl kokosmjöl och 1 1/2 dl mandelmjöl. häll smeten i en smord brödform strö över valfria fröer och grädda i 200 grader i 55 min. 15 Maj 2017 /. 1,1/2 dl kokosmjöl. 1 1/2 dl mandelmjöl. 200 grader
Så här gör du 15 minuter Sätt ugnen på 200 grader. Grädda i mitten av ugnen ca 25 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 5216 1 1/2 dl fiberhavregryn (eller vanliga havregryn). 2 ägg. 2 tsk bakpulver. 1/2 dl chiafrön. 1/2 dl solrosfrön. 1/2 dl hasselnötter (hackade). 1/2 dl torkade aprikoser (hackade). 125 g keso
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.