Köttfärsrätter

Köttfärs är vardagens räddare i nöden. Det är billigt, går snabbt att tillaga och går att variera i all oändlighet. Dessutom är köttfärs en favorit som går hem hos både stora och små. På MyTaste hittar du massor av recept på köttfärsrätter som passar för hela familjen.

Matklubben.nu
Bilden kommer från receptet Köttfärsrätt med ananas av Matklubben.nu

Topprecept för köttfärsrätter just nu

Visa alla topprecept för köttfärsrätter

Köttfärsrätter – den perfekta vardagsmaten


Spagetti med köttfärssås står ofta högst upp på barns lista över favoriträtter. Och det är lätt att förstå. En mustig köttfärssås med pasta, eller pasta bolognese som den också kallas, är barnsligt gott. Det finns med anda ord gott om köttfärsrätter som passar barn - såväl som vuxna. Andra populära köttfärsrätter är köttbullar som går lika bra att servera till stuvade makaroner som med brunsås, kokt potatis och lingonsylt. Andra köttfärssrätter som passar till potatis är pannbiff med löksky. Många tycker att det är husmanskost när den är som bäst.

Fyll en paprika med kryddig köttfärs och gratinera i ugnen så har du en annan smakrik klassiker. Exempel på andra köttfärsrätter som går att laga i ugn är lasagne och köttfärslimpa.

Köttfärsrätter är inte bara goda och snabblagade, de är ofta billiga också. Dessutom är de toppen att laga när ni är många runt matbordet. Blir det något över är köttfärsrätter även perfekta som matlåda eftersom de bara blir godare av att stå till sig någon dag.

Toppanvändare i köttfärsrätter

Visa alla toppanvändare