Köttfärspaj
Helena Toftling
Helena Toftling

Köttfärspaj

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 200 g smör
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 dl riven ost
  • Fyllning
  • 500 g nötfärs
  • 2 gula lökar
  • 0,5 dl tomatpuré
  • 2 dl vatten
  • 0,5 msk oregano
  • 5 st finhackade färska tomater
  • 1 burk majs
  • riven mozarella
  • salt
  • peppar

Beskrivning

    1. Ställ ugnen på 200 grader. Gör pajdegen, tryck ut i en pajform.

    2. Stek köttfärsen och löken.

    3. Blanda ner tomatpuré, oregano, vatten och majs. Tillsätt tomatkrosset.

    4.Varva köttfärsblandningen med den rivna mozarellan.

    5. Grädda mitt i ugnen i ca 20-25 minuter.

    6. Servera med grönsallad och creme fraiche.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.