Skiva potatisen. Vispa ihop ägg, mjölk och kryddor.
2. Färssås: Skala och hacka lök och vitlök. Skala och riv moroten grovt. Stek färsen i smör tills den är smulig. Stek med lök, vitlök och morot några min tillsammans med curryn. Smaka av med mango chutney, salt och peppar.
3. Lägg hälften av färsen i en ugnsform. Lägg på den skivade potatisen och sedan resterande färs. Häll på äggstanningen och strö över osten. Tillaga i 200°, ca 25 min. Servera med sallad.
Köttfärsgratäng. Varva köttfärsås, riven ost och potatis i formen,avsluta med ett lager köttfärs. Lägg i köttfärsen och stek den ihop med löken, salta och peppra
Skölj och skrubba potatisen och skiva den tunt i matberedaren med skärskivan monterad. Skala och hacka lök och vitlök och fräs löken mjuk på medelvärme i en gryta med olja
Skölj och skrubba potatisen och skiva den tunt i matberedaren med skärskivan monterad. Skala och hacka lök och vitlök och fräs löken mjuk på medelvärme i en gryta med olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.