Oregano-torkad. Fetaost-creme. och så lägger man det på grillen I 15-20 min. 3-4 avokados. Jag lovade ju att sammanställa alla tips på grilltillbehör ni kom med för en tid sen och oj så många bra, enkla och framförallt GODA tips
Skala och hacka lök och vitlök. Skala och skär moroten i slantar. Skär sellerin i bitar. Fräs lök, vitlök, morot och selleri i 2 msk olivolja, i en kastrull ett par minuter, utan att det tar färg
Dessutom undviker man GMO-mat, gluten, vete, mjölkprotein och vitt socker. GMO-fritt. En anledning är att det är så nyttigt, en annan är att det är viktigt att främja bi-beståndet i världen genom att hålla honungsproduktionen i gång
Och kiwin ovanpå förstås… Receptet kommer från ett gammalt nummer av Allt om mat från 80-talet som handlade om en amerikan som introducerat cheese cake för stockholmarna. 3-4 dl crème fraiche. 3-4 dl crème fraiche
St Albray ost-2 skivor per smörgåsFranska baguetteSenapsvinägrettKaramelliserad lök (2 rödlök, smörstekt långsamt i 35-45 minuter tills de är gyllenbruna)Sauterade champinjoner (3-4 stycken per smörgås)Rostad röd paprika (1 / 4 per smörgås)För att förbereda vinägretten. 35-45 minuter till. 3-4 stycken p
Jag hade velat ha colcannon till, men eftersom Fredrik är en kokt kål-hatare av rang bestämde jag mig för att göra potatismos pimpat med kokt purjo och persilja till i stället
15-16 dl vetemjöl. 1. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt mjölken och rör om tills jästen lösts upp. 2. Tillsätt salt, rapsolja och vetemjöl, lite i taget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.