Skär kycklingen i tre delar på längden.
Stek i curry på medelvärme tills klara.
Finhacka lök och vitlök.
Fräs lökarna i olja i en kastrull 3 min.
Tillsätt övrigt utom lime.
Småkoka i 10 min (rör om då och då).
Strimla salladskål tunt och koka i 30 sek.
Blanda den varma kålen med salt och risvinäger.
Pressa limen i såsen och servera till kycklingen och kålen.
Servera gärna alfalfagroddar och blomkålsris till. Putsa kycklingen och skär i remsor. Finhacka vitlöken och fräs den med curryn i lite matfett och tillsätt sedan övriga ingredienser och rör ihop jordnötssåsen
Servera med kokta svarta bönor, gräddfil, majschips, sallad och färsk koriander. mer att späda med). Stek alltihop tillsammans med kryddorna i stekpannan i 5 minuter. mer att späda med) 1 torkad anchochili 1 msk kakao
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.