Gör så här:
Ställ ugnen på 175 grader. Rör ihop samtliga ingredienser till browniebotten, de ska inte vispas. Vänd upp i en smord springform på cirka 24-25 cm. Grädda i mitten av ugnen i cirka 12-15 minuter, tills kanterna har stannat till sig. Den ska fortfarande vara rätt lös i mitten. ställ botten kallt i några timmar. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Lägg karamellerna i dubbla fryspåsar och gå los med brödkaveln tills de bara är smulor kvar. Dela äggen gulan för sig och äggvita för sig. Rör sedan ihop gulan med socker crème fraiche & philadelphiaost. Och vispa äggvitan med elvisp till ett hårt skull, du ska kunna hålla bunken upp och ner utan att det rinner ut. Krama lätt ur vattnet ur gelatinbladen ( det ska vara några droppar vatten med att i kastrullen ) och smält dem sedan på svag värme. Vänd ihop äggvitan med smeten av äggula, och gelatinet & vänd sist ner karamellkrosset. Rör väl tills allt har blandats. Häll detta över browniebotten och låt stå kallt i kylskåp i minst 6 timmar, gärna över natten.
Cheesecake påbrowniebotten med smak av jul, blir ca 10-15 bitar. Sätt ugnen på 180 grader och smörj och bröa en springform ca 23 cm. Häll på kakan och grädda i ytterligare ca 45 minuter eller då ostsmetens mitt har stelnat
Cheesecake påbrowniebotten, blir ca 10-15 bitarBotten. Sätt ugnen på 180 grader och lägg ett bakplåtspapper i en brownieform ca 20x26 cm. Häll på kakan och grädda i ytterligare ca 45 minuter eller då ostsmetens mitt har stelnat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.