Skär Kycklingen i mindre bitar, morötterna, löken, vitlöken och potatisen. Om du vill kan du steka kycklingen först men annars så lägger du allt i en kastrull
Skär Kycklingen i mindre bitar, morötterna, löken, vitlöken och potatisen. Om du vill kan du steka kycklingen först men annars så lägger du allt i en kastrull
Skär Kycklingen i mindre bitar, morötterna, löken, vitlöken och potatisen. Om du vill kan du steka kycklingen först men annars så lägger du allt i en kastrull
Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. ½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. Ansa och tärna fint 2 stjälkar selleri och 1 röd paprika och blanda i soppan. 1 kycklingfilé
Hacka kyckling och bacon. Mixa sedan soppan med en handmixer till en len och fin soppa. Stek löken tills den är gyllenbrun och tillsätt kycklingen och baconen
Rör ihop kryddmixen med yoghurten och lägg kycklingen i en ugnsform. Täck kycklingen med yoghurtblandningen och rosta mitt i ugnen ca 1 timme. 3 Värm naanbröden enligt anvisning på förpackningen och servera med kyckling, yoghurtsås och bönsallad. 1 hel kyckling
Kommentarer
willyoldebring
Hur länge ska kycklingen koka?
Logga in eller Registrera för att kommentera.