1. Klä en 20x20 fyrkantig form eller i mitt fall 24x18 rektangulär form med bakplåtspapper. Detta gör det enklare att få loss kakan efter den stelnat.
2. Börja med att krossa 1 paket av kexen fint i en matberedare. Och det andra paketet förhand i större bitar. Placera smulorna i en bunke under tiden.
3. Häll i den kondenserade mjölken och smöret i en kastrull och kör på mellan värme till en jämn smet.
4. När smöret smält lägger du i kakaon och blandar ihop.
5. Häll denna blandningen över kexen tillsammans med kokosflingorna och blanda samman tills alla kexen täckts med smeten. Märkte att det var enklast att blanda med en slickepot (urskrapa)
6. När du blandat färdigt för du över blandningen i den klädda formen. Smält sedan chokladen och bred ut ett jämnt lager.
7. Låt stå i kylen ca 4 timmar eller tills den stelnat.
8. Ta sedan upp den ur formen med hjälp utav bakplåtspapperet och skär den i rutor eller vad du nu önskar.
I dag blev det lite småkakor till kaffet. Dessa har jag fyllt med lite mini marshmallows och nutella. Syltkakor/grottor, kola gråttor, nutella grottor, you name it
This time I made a vegan pesto with pumpkin seeds but sunflower seeds also work great, just make sure to take it easy with the salt since the potato slices are already a little salted
Hej. Äntligen skiner solen och det är varmt ute idag. Känns som om sommaren är på G på riktigt, längtar som en tok efter att få slänga mig i sjön här hemma hos mig eller i havet vid kusten
För ett par veckor sedan gick min dröm om en kitchen aid i uppfyllelse. Den måste ju testas direkt. Sofie som var hemma hade ett Leila-recept hon tänkt testa så då slog vi två flugor i en smäll
Cut the aubergines in slices length-wise and put them on a baking sheet lined with parchment paper. Jättegoda pizzor som påminner till smaken om melanzane alla parmigiana
Chocolate swirl cheesecake. 1 maj 2016, 08. 47. Hej på er. Hoppas ni hade en mysig kväll igår. Här kommer recept på en riktigt god cheesecake som vi åt till efterrätt efter grillningen
The meat is just barbecue slice of pork that was ready-seasoned with grill seasoning from the store, I only have fried the meat, let it rest for a while and then cut up into thinner slices
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.