Börja med att blanda ihop dressingen. Ta ut potatisen och skiva eller dela den på längden. Låt svalna lite och garnera sedan de olika skivorna eller delarna med räkor, lax, sill och sikrom
Servera råstekt tärnad lökpotatis till och kanske en sallad. Råstekt potatis (se separat recept). Rumstemperera och peppra (nymalen svart, nymalen vit) köttet
Smaksätt med salt, peppar och dill. Skala och skär den kokta potatisen i tärningar. Hälften av mjölken kan ersättas med grädde och dillen kan varieras med gräslök
I de flesta fall, då du blir serverad en Salade Niçoise, så kommer du få en sallad med kokt potatis, rödlök, tomater, ägg, kapris, oliver och tonfisk på burk
Pensla potatisenmed oljan från plåten och salta lätt. Jag har provat med andra kryddor så som rökt paprika pulver, vitlök, chili, allt verkar fungera till detta recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.