Grilla

Grillat är festligt, gott och enkelt. Vi är många som jublar när grillsäsongen är igång. På MyTaste finns alla recept du behöver för sommarens grillning!

grillning grillmat helgrillad ugnsgrillad grillkväll grilltips grillpremiär grilloumi färdiggrillad grilltider
Zeta
Bilden kommer från receptet Grillad sparris med örtricotta av Zeta

Dags att grilla!


Det finns ingen hejd på vad du kan lägga på grillen. Fisk, fågel eller mitt emellan - allt smakar lite bättre efter en stund på grillen. Har du svårt att välja vilket recept som är godast? Satsa på grillbuffé och avsluta hela härligheten med att lägga efterrätten på grillen.

En god bit kött är aldrig fel att grilla. Satsa på en kryddig rub eller en härlig marinad som ger extra smak till köttet. Kycklingen blir extra saftig och smakrik när den grillas. Grilla kycklingfilé eller till och med en hel kyckling som räcker till många. Även fisk är en favorit på grillen. Grilla lax - filéer, biffar eller bitar som du trär på spätt - det är både gott och lättlagat.

Även det vegetariska köket har mycket att komma med. Lägg grönt på grillen och överraskas av nya smaker som träder fram.

Och glöm inte bort tillbehören. Välj såser, röror, sallader och annat smarrigt som kompletterar det grillade på bästa sätt. Skrolla vidare för att hitta allt som behövs till en lyckad grillfest!

Toppkommentarer i grilla

Grillat innanlår med hemgjord bbq-sås!
26

“Varför visas det bara en blank sida när man vill se receptet?”

Se recept
Grillade revbensspjäll med supergod glaze
350

“Fantastiskt goda😊”

Se recept