GRÖNSAKSBIFFAR Lindas bakskola o matskola
catrineyngbro
catrineyngbro

GRÖNSAKSBIFFAR Lindas bakskola o matskola

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 st
  • 300 g kall, kokt och skalad potatis
  • 1 zucchini eller aubergine, ca 300 g
  • 2 morötter, ca 150 g
  • 1 gul lök, ca 100 g
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 1 ägg
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk curry eller chiliflakes
  • svartpeppar
  • 1 –2 msk rapsolja att steka i

Beskrivning

    GÖR SÅ HÄR

    1. Mosa potatisarna på en tallrik.

    2. Riv zucchini, morötter och gul lök. Blanda alla grönsaker, potatis, kryddor och ägg i en bunke.

    3. Forma 8 biffar av grönsaksblandningen och lägg dem på en skärbräda.

    4. Stek biffarna i olja på medelvärme, 4–5 minuter på varje sida. Vänd dem försiktigt så att de inte faller sönder.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.