Gräddfilspannacotta med löjrom
bettena
bettena

Gräddfilspannacotta med löjrom

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 2 dl gräddfil (el Grekisk yoghurt)
  • 2 dl v.grädde
  • 2 gelatinblad
  • Dill
  • Svartpeppar och Salt
  • Liten röd lök
  • Löjrom
  • Citron

Beskrivning

    Lägg gelatin i kallt vatten ca 5 min
    Värm grädden, ta bort från plattan och lägg ner urkramade gelantinet, blanda i gräddfilen och lite hackad dill. Häll upp i glas och låt stå svalt ca 4 timmar. (För mindre förrätt räcker det till 8 st annars 4-6)

    Dekorera med löjrom, rödlök och lite citron. Stek gärna en skiva bröd i smör så att det blir frasigt och servera till

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.