1. Koka upp 1 port havregrynsgröt. Tillsätt havregryn, vatten, mandelmjölk och salt i en kastrull. Koka upp och låt koka på lägre värme i ca 4 min under omrörning.
2. Skär en banan på längden, fördela honungen jämnt över den och krydda med den mängd kanel du vill. Föredrar mycket.
3. Placera bananen i en stekpanna och stek på medelvärme. Vänd så att båda sidor blir härligt gyllenbruna.
4. När bananen anses saftig och ”genomstekt” är den färdig för att äta.
5. Toppa gröten med din banan, blåbär och slutfixa med lite kokosflakes.
Det bästa med intervaller är att de kan göras i stort sett vart som helst och i ochmed att det var lite mulet ute igår blev det intervaller inomhus på löparbanan på Bosön (inlägget om förslag på HIIT-upplägg är förövrigt på G)
Ugnsbakad grötmed smak av banan, kokos, kanel och valnötter. ) Det fina med ugnsbakad gröt är ju att man kan variera den i oändlighet med kryddor, smaksättning, frön, nötter, bär och frukt
I Soul Kitchen i Rethynon fick vi en god havregrynsgrötmedbananoch ingefära i till frukost. Den gröten vi fick på Kreta var kokad i mandelmjölk, men min variant har jag kokat i vatten och lagt till lite rågflingor som jag gillar
Jag har gjort ganska mycket med bovete, inklusive grodda, snabbgrodda och även koka, men att bara blötlägga och mixa till gröt direkt som här, tror jag inte jag gjort
Jaja, efter den här powersmoothien, invirad i en pläd ochmed sällskap av det senaste numret av Må Bra var det i alla fall inte FULLT lika synd om mig längre
Mosa de mogna bananernaoch blanda i havregryn och kakao. De går snabbt att göra och passar perfekt när du är sugen på något sött, men ändå inte vill vara alltför onyttig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.