Baka potatisen ca 1 timme i 200°.
Mosa ihop gorgonzola och crème fraiche.
Dela potatisen i halvor. Gröp ur en del av innehållet och blanda det med oströran.
Smaka av med salt och peppar.
Lägg tillbaka det i skalen och toppa med riven ost. (Hit kan potatisen förberedas.)
Gratinera potatisen ca 10 minuter i 225°
Underbar potatisrätt som är god till såväl kyckling som kött. CA 4 PORTUGN 200°NÖDVÄNDIGHETERca 800 g potatis av fast sort2 dl matlagningsgrädde100 g gorgonzolasalt och vitpepparGÖR SÅ HÄRSätt ugnen på 200 grader
Ugn 200 grader. Baka potatisen mjuk, ca 1 timma. Mosa i hop gorgonzola och crème fraiche. Dela potatisen i halvor och gröp ur en grop i vardera, blanda i röran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.