Godaste pannkakorna utan gluten och mjölkprodukter!
StudioHälsa
StudioHälsa

Godaste pannkakorna utan gluten och mjölkprodukter!

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 1 1 röster

Ingredienser

  • 2.5 dl vegetabilisk mjölk
  • 2 ägg
  • 1 dl bovetemjöl
  • 2 krm äkta vaniljpulver
  • 0.5 msk fiberhusk
  • 1 krm Himalayasalt

Beskrivning

    1. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt ägg och mjölk, blanda tills det är klumpfritt.
    2. Låt stå och dra i 10 min så fiberhusken gör sin verkan och smeten blir tjockare.
    3. Hetta upp en stekpanna (helst gjutjärn) innan du börjar steka. Ta en klick kokosfett i pannan och häll i ca 1 dl smet och gör en fin stor cirkel av pannkakan. Stek någon minut på medeltemperatur på varje sida tills pannkakan har fått en fin färg.
    4. Servers ihop med nyttig hemmagjord sylt!

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.