Gör så här:
Ställ ugnen på 220 grader. Koka riset enligt anvisningar på förpackning. Häll det kokta riset ( bra om det inte är helt färdigkokt) i en ugnsform. Värm upp alla ingredienser till såsen och låt sjuda i fem minuter . Skiva över kasslern över riset, fyll på med den goda såsen . Skiva lite små söta körsbärstomater över och riv en dl ost över.
Gratinera i ugnen i cirka 15- 20 minuter . Servera med en sallad.
Än är det sensommarvärme ute men vi var ändå sugna på en god mustig soppa till middag igår. Den här soppan som min syster brukar göra är verkligen god och enkel
Stek köttfärsen, den hackade gula löken och en pressad vitlöksklyfta i en stor ganska hög stekpanna. Häll sedan på de krossade tomaterna, champinjonerna, grädden, köttbuljongpulver och till sist kryddorna efter egen smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.