200 g
glutenfri mjölblandning för kakor och pannkakor*
1 tsk
bakpulver
1 tsk
salt
6
ägg
6 dl
mjölk eller havremjölk
50 g
smör
* Glutenfri mjölblandning för kakor och pannkakor
110 g
(2 dl) ljust rismjöl
110 g
(2 dl) havremjöl
90 g
(2 dl) mandelmjöl
55 g
(1 dl) kokosmjöl
180 g
(3 dl) potatismjöl
3 msk
majsstärkelse
Beskrivning
Blanda mjöl (bara 200 g), bakpulver och salt i en bunke. Knäck ned äggen och häll i hälften av mjölken. Vispa så att det inte finns några klumpar kvar och häll sedan i resten av mjölken. Vispa. Smält smöret i en stekpanna/pannkakslagg och häll i även det i smeten. Låt gärna smeten svälla i ca 30 min i rumstemperatur. Grädda.
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.