1. Choppa upp de ingredienser du vill ha i rullarna
2. Blanda ihop alla ingredienser till dippsåsen
3. Värm upp vatten i en stekpanna till 60 grader och doppa ett rispapper i taget så att det blir mjukt. Luta papperet ned i pannan samtidigt som du roterar det. Var försiktig så att det inte blir för mjukt och kladdar ihop.
4. Lägg ut rispapperet och fyll med alla godsaker. Rulla ihop halvvägs, vik in från kanterna och fortsätt rulla ihop. Doppa rullarna i dippsåsen och njut!
Igår gjorde jag och killen färska vårrullar med dipp till middag. Himla mysigt att pyssla ihop sina vårrullar tillsammans och leka med smaker tycker jag
Vårrullar går ju att göra på alla möjliga vis - fritera, steka eller bara rulla ihop. Den sistnämnda varianten är färska vietnamesiska vårrullar som ni hittar recept på HÄR
Ångade springrolls ”sous vide” är resultatet av en särskilt tursam kväll. Utöver med två olika sorters kött, fylls våra springrolls med krispig strimlad kålrot och grönkål
Jag är dock så himla imponerad av min kropp, när jag blev förkyld för några år sedan blev jag sängliggandes i veckor och idag är jag redan ute och kan springa en lugn löprunda
Finns det något mer New Yorkigt än pretzels. Nä, skulle inte tro det va. Tacka den italienska munken som på 600-talet uppfann pretzeln som en slags belöning för de barn som lärt sig sina psalmer
Blanda allt med 40g löjrom cream fresh/majonnäs och färsk-örterna och vitpepparn, ställ i kylen (givetvis så utvecklas smakerna om det får stå i kylen över natten). 3 dl Cream fresh
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.