Fläskfile i ugn

Fläskfilé som lagas i ugn blir fantastiskt saftig och god. Smakerna kommer fram medan köttet blir alldeles mört. En perfekt rätt till både vardags och fest!

fläskfilé ugn potatis fläskfilé ugn vitlök fläskfile ugn lök fläskfilé ugn champinjoner fläskfile ugn ris fläskfile ugn timjan fläskfile ugn rosmarin fläskfilé ugn chili fläskfile ugn chilisås fläskfile i ugn grädde
Matklubben.nu
Bilden kommer från receptet LCHF Fläskfilé i ugn av Matklubben.nu

Topprecept för fläskfile i ugn just nu

Visa alla topprecept för fläskfile i ugn

Lyckas med fläskfilé i ugn


Fläskfilé är populär festmat för nästan alla tillfällen, den är lätt att lyckas med och kan enkelt varieras. Den populära köttbiten kan du både grilla och steka. En annan metod för att få till en god fläskfilé är genom att laga den i ugn. Också det kan du göra på flera olika sätt. Bryn till exempel en hel fläskfilé och låt den gå färdigt i ugnen, trä köttet på spett eller gör en god gryta på fläskfilé och sås i ugn. Eller varför inte göra baconlindad fläskfilé, för lite extra sälta och crunch? Det är bara att garnera fläskfilé med bacon och låt köttet bli mört och saftigt i ugnen.

För att få perfekt tillrett kött kan du med fördel använda en stektermometer. Stick in termometern i köttets tjockaste del. Fläskfilé är färdigt att servera när den har en temperatur på 70 grader.

Fläskfilé i ugn går att servera till det allra mesta, det är lika gott till potatis och ris som till en fräsch sallad.

Toppkommentarer i fläskfile i ugn

Fläskfilé i mumsig sås!
244

“Så enkelt och såå gott! Fick många”

Se recept
Fläskytterfilé och bacon i ugn
338

“Jättegott och enkelt.”

Se recept
Helstekt fläskfilé med chilisås
21

“Grillspett”

Se recept

Toppanvändare i fläskfile i ugn

Visa alla toppanvändare

Senaste recepten för fläskfile i ugn

Fläskfilé i ugn

Fläskfilé i ugn