Fläskfile

Fläskfilé är ett omtyckt kött som går att tillaga på många olika sätt. Den möra köttbiten passar lika bra att bjuda på till vardags såväl som till lite mer festliga sammanhang.

fläskfilépanna fläskfilegrytan fläskfilerulle ytterfläskfile gratinerad fläskfilé baconinlindad fläskfilé fläskfilé africana fläskfilé provencale salamifylld fläskfile ostgratinerad fläskfile

Topprecept för fläskfile just nu

Visa alla topprecept för fläskfile

Fläskfilé till vardags och fest


Grilla, stek eller laga i ugn - fläskfilé kan tillredas på en mängd olika varierade sätt. Fläskfilé brukar vara ett klassiskt inslag på många nyårsmenyer, men den uppskattade köttbiten fungerar precis lika bra på någon av sommarens alla grillfester eller till en lyxig vardagsmiddag. Fläskfilégryta, fläskfilépasta och fläskfilégratäng hör till bara några av de många favoriterna som vi gärna väljer mellan.

Precis som när det gäller kyckling är det a och o att tillaga fläsk så att det blir ordentligt genomstekt. Lättast att se till att köttet får rätt innertemperatur är genom att sticka in en digital termometer i den tjockaste delen. Fläskfilé är genomstekt när den har en temperatur på 70 grader.

Toppkommentarer i fläskfile

Fläskfilé i mumsig sås!
244

“Så enkelt och såå gott! Fick många”

Se recept
Fläskfilé baconbus
133
camillad-5
camillad-5 kommenterade på Fläskfilé baconbus

“Mums så gott 😍😍”

Se recept
Fläskfilé i dragonsås en favorit för helg och vardag
101

“Jag bjöd flickvännen på den rätten i helg. Tack det var Kanongott!”

Se recept
Helstekt fläskfilé med chilisås
21

“Grillspett”

Se recept
Fläskfilé med soltorkad tomat
624
Himmelsk gryta med fläskfilé och champinjoner
2k

“var hittar jag länken till "print out"?”

Se recept