Skär fläskfilén i strimlor och bryn i hälften av smöret och salta och peppra. Lägg upp på en tallrik.
Skala och hacka löken. Ansa och dela svampen. Bryn lök och svamp i en stor gryta i resten av smöret. Tillsätt tomatpurén mot slutet och låt bryna någon minut under omrörning.
Smula ner buljongtärningen och rör i grädde och mjölk, låt koka upp. Smaka av med soja och senap, salt och peppar. Rör ut majsstärkelsen i lite vatten och rör ner. Vänd ner köttet i grytan och låt den bli varm.
Till servering: Servera grytan med ris eller kokt potatis och en sallad.
Lägg fläskfilén åt sidan medan du fräser bacon, lök och champinjoner. Vi tog purjolök ist för vanlig lök och så åt vi grytan tillsammans med sjögräsnudlar ist för shiritakinudlar
Det här är seglivat som bara den, och helt ärligt det värsta jag varit med om i sjukdomsväg hittils. En gryta där både fläskfilé, champinjoner, bacon och potatis får samsas, allt-i-ett
Krydda bitarna med salt och peppar runtom. Valfri mängd champinjoner (gärna färska). Servera med sallad. Ansa lök, paprika och champinjoner och hacka grovt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.