Fiskgratäng
rebeckaharksen-1
rebeckaharksen-1

Fiskgratäng

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g torsk
  • Purjolök
  • 2,5 dl matlagningsgrädde 4%
  • 1 dl Créme fraiche 5%
  • 2 msk dill
  • 1 msk chilisås, tomat
  • En halv citron, saft
  • 1 msk hummerfond
  • 1 dl riven ost 17%

Beskrivning

    Sätt ugnen på 225 grader.

    Skär fisken i mindre bitar och lägg i en glasform. Krydda med salt och peppar.

    Skiva purjolöken och fördela ut runt fisken.

    Rör ihop matlagningsgrädde, Cream fraiche, hackad dill, chilisås, citronsaft och fond i en skål. Häll såsen över fisken och avsluta med riven ost.

    Ställ i ugnen ca 20 minuter.

    Koka potatisen.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.