Rätten serveras kall, varm eller ljummen som en förrätt, sidorätt eller huvudrätt med pasta. Som lunch dagen efter serverad kall med rostat bröd och stekt kikärtor
Servera ipitabrödihopmed rödlöken. Nu tänker jag inteskriva på frihandmed egen text. pitabröd. Jag har pullat pork förut men inteenligt konstens alla regler som innebär rubb och stubb
Pitabröden fyllde vimedzucchini, halloumi, grilladpaprika (färdigköpt), tomater, och rödlök. Imin gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd
Sommaren är en perfekt tid annars att blanda olika sorters bål då det finns gott om färska bär och frukter samt mynta, citronmeliss och basilikai landet att smaksätta med
Hemlighetenmedpitabröd, för att få dem så luftiga och stora, är tålamod och lätta händer. Det är mysigt att påta med, det är nyttigt, det är ingenting mer i det hembakta än det som du haft i degen så du slipper oönskade tillsatsämnen och konserveringsmedel
Lägg ner fläskfiléntillsammansmed bacon och löken. Smaka av med salt och peppar. Strimla bacon. För en tjockare sås, skaka ihop vetemjöl med en slurk av såsen till en klumpfriredning och häll ner i grytan igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.