Farsans Köttfärssås I Slow Cookern
peterwaller60
peterwaller60

Farsans Köttfärssås I Slow Cookern

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kg Nötfärs
  • 3 st Stora Gula Lökar
  • 3 st Krossade tomater Med Örter
  • 1 1/2 dl Felix Tomat ketchup
  • 2 st Grönsaksbuljong
  • 2 st Köttbuljong
  • 1 nypa Timjan
  • 1 nypa Oregano
  • 8-10 Stora Vitlöksklyftor
  • 2 st Lagerblad
  • Kvarn salt Efter Behag
  • Svartpeppar Ifrån Kvarn Efter Behag
  • 1 burk Paolos Pastasås Arrabbiata (Het Karaktär)

Beskrivning

    1. Bryn köttfärsen max 350gram åt gången
    Annars kommer den endast att koka.
    Jag brukar använda 2 stekpannor.
    2. Finhacka löken och stek den utan att den får
    Färg så behåller den en liten söt ton i smaken.

    3. Rör ihop kryddorna med buljongtärningar krossade tomater, pastasåsen och ketchupen

    4.Blanda allt tillsammans i Slow Cookern och Sist men nog så viktigt .Stick ner 2st Lagerblad i
    härligheten. Sätt på locket och som i mitt fall
    starta på Medium (Electrolux Slow cooker).

    Sen är det bara att ge sig till tåls att vänta i minst 6 timmar.. Vilken tid tänker du kanske.
    Men då ska jag citera min Älskade farmor Ruth.

    DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT .
    VÄNTAR ALDRIG FÖR LÄNGE.

    BON APPETIT
    P.W

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.