1. Bryn köttfärsen max 350gram åt gången
Annars kommer den endast att koka.
Jag brukar använda 2 stekpannor.
2. Finhacka löken och stek den utan att den får
Färg så behåller den en liten söt ton i smaken.
3. Rör ihop kryddorna med buljongtärningar krossade tomater, pastasåsen och ketchupen
4.Blanda allt tillsammans i Slow Cookern och Sist men nog så viktigt .Stick ner 2st Lagerblad i
härligheten. Sätt på locket och som i mitt fall
starta på Medium (Electrolux Slow cooker).
Sen är det bara att ge sig till tåls att vänta i minst 6 timmar.. Vilken tid tänker du kanske.
Men då ska jag citera min Älskade farmor Ruth.
DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT .
VÄNTAR ALDRIG FÖR LÄNGE.
Add chicken and turn to coat. Chickenis done when cooked through and easy to shred. Remove chicken to a cutting board and shred each breast using two forks
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.