Enklaste, godaste rabarbersaften
lisbetheleonora.johansson
lisbetheleonora.johansson

Enklaste, godaste rabarbersaften

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • socker efter smak

Beskrivning

    Lägg rabarbern i en påse i frysen, hur länge du vill, men minst över natt.

    Ta fram den och lägg i en sil, trådsil, durkslag el d över en kastrull.
    Låt det självrinna, tryck sedan med en slev så att du får ut all saften.

    Tillsätt sockret, jag tar ca 1 1/2 dl. Ge saften ett snabbt uppkok och tag sedan genast av den från spisen. KLART!

    Satsen blir ungefär 1 liter saft. Späd med vatten, gärna kolsyrat. Läskande och god saft. Vill du spara den så frys in den!

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.