Om du kikar runt på inläggen och recepten vi har här på Hälsa som livsstil kan du se att vi använder vår slowcooker till mycket olika saker, båda till att blötlägga bönor och göra klarifierat smör med mera
Syrad rödlök är riktigt gott ihop med köttet, klicka här för att komma till recept. Men nu när jag började titta på recept i kategorin Slökokning/Slowcooker, så insåg jag att det kanske är på tiden att vi lägger in det här
Häll vattnet i grytan och börja koka på medelhög värme. Låt detta koka i totalt två timmar nu och späd med extra vatten ifall det ser ut att koka torrt
Jag googlade efter recept och hamnade då hos min bloggkollega Ann-Sofi med bloggen Matsafari. Vill man så kan man gå in på Ann-Sofis blogg och söka efter det här skinkreceptet
Risgrynsgröt med vanilj i en slowcooker. Risgrynsgröt i en slowcooker från crock pot. Inlägget Risgrynsgröt med vanilj – Slowcooker dök först upp på Superkroppen
Givetvis ska jag inte lämna er tomhänta på något gott idag så jag skickar med er ett smaskigt recept på en riktig klassiker, nämligen Boeuf Bourguignon
Vispa ut jästen med vatten, olivolja, honung och flingsalt i en bunke. Focaccia, grundrecept. Sätt fingrarna i degen så att det formas en massa hål, ringla över rikligt med olivolja och strö över flingsalt
Enkelt tillagad rödvinssås som med fördel tillagas med köttsky som bas. Hacka schalottenlöken fint och fräs i smält matfett i en stekpanna på medelvärme
Med lite vatten på en slickepott blir det enklare att breda ut smeten tunt. Idag blir det jobb för hela slanten här hemma (okej, om jag hinner blir det en liten löprunda i solen också) och ikväll ska Embla ta med en kompis hem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.