Enkla pecannötskakor med färskost fyllning!
myTaste USA
myTaste USA

Enkla pecannötskakor med färskost fyllning!

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kakorna
  • 2,5 dl farinsocker
  • 2,5 dl socker
  • 220 g smör, rumsvarmt
  • 2 ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk vanilj extrakt
  • 8 1/4 dl mjöl
  • 2,5 dl pekannötter, hackade
  • Creme cheese fyllning
  • 1 oz paket cream cheese, mjukad
  • 10 dl florsocker

Beskrivning

    Dessa kakor smakar underbart gott och har en nötig smak av pecan blandat med en härligt, len färskostfyllning. Dessa små läckerheter kan bakas snabbt och är perfekta att ha till gofikat eller som en liten mumsbit när sötsuget faller på.

    Receptet är skrivet av bloggaren Stacie som driver bloggen Simply Stacie. Stacie är uppväxt och bor i Ontario Canada och hon har en stor passion för matlagning och fotografi. På hennes blogg kan ni hitta massa inspiration på maträtter och bakverk, alltifrån hemliga familjerecept till nytänkande recept på klassiska rätter.

    Med detta sagt, ni bara måste kika in på hennes blogg, ni kommer garanterat att finna massa gott i överflöd!

    Gör så här:

    1) Förvärm ugnen till 190 grader. Smöra en bakplåt och lägg åt sidan.

    2) I en stor skål, lägg till farinsocker, socker, smör, ägg, bakpulver, salt och vanilj extrakt. Vispa snabbt tills allt kombineras.

    3) Tillsätt mjölet till blandningen och rör ner lite i taget. Sist rör ni ner pekannötterna.

    4) Rulla degblandningen till runda små bollar och lägg på bakplåten. tryck till med en gaffel. Baka i 10 minuter.

    5) Placera på galler för att svalna.

    Fyllning:

    1) Vispa ihop färskosten och florsockret tills det är ordentligt fluffigt och blandat.

    2) Sprid fyllningen på en kaka och sätt ihop en annan kaka, precis som en smörgås.

    Tillagniningstid: ca 30 minuter
    Grader: 190 c

    Här är länken till original receptet http://www.mytasteus.com/r/pecan-cookies-with-cream-cheese-filling-136117278.html

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.