Enkel mexikansk majsdipp med ost!
myTaste USA
myTaste USA

Enkel mexikansk majsdipp med ost!

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 420 gram majskorn
  • 620 g mexicorn (står mexicorn på burken, de är blandade med paprika etc)
  • 2 1/4 dl gräddfil
  • 2 1/4 dl majonnäs
  • 1 knippe vårlök, hackade
  • 5 dl ost, riven, vilken smak du föredrar
  • Tortilla chips att doppa med

Beskrivning

    Här kommer ett grymt recept till alla er som är ute efter en ny favorit till helgens tacomys! Enkelt, gott och barnen kommer att älska det! Du använder bara burkmajs och blandar sedan majskornen med lite kryddor och härlig smält ost och man känner redan där att det börjar vattnas i munnen!

    Receptet är skrivet av bloggaren Chrisy som driver bloggen Homemade Hooplah. Chrisy kommer från Phoenix, Arizona, och hennes stora intressen i livet är matlagning och bakning. Hennes vision är att alla hennes läsare ska kunna bli lika duktiga på att laga de maträtter som du ser på Pinterest, alltså i det stora hela, alla kan laga mat bara de ger manken till!

    Ännu roligare tycker vi på myTaste att Chrisy har valt att ha sina recept hos oss!

    Gör så här:

    1) Blanda alla ingredienser i en skål

    2) Innan servering ska dippen värmas upp

    3) I ugnen: Förvärm ugnen till 175 grader och ställ i ugnen ca 10-20 minuter, beroende på hur mycket du vill att osten ska smälta.

    4) I mikrovågsugnen: Kör 1-2 minuter åt gången och rör om. För bästa resultat, överstig inte 7 minuter i mikrovågsugnen.

    5) Servera med torillla chips

    Tillagningstid: Ca 20 minuter
    Grader: 175 c

    Här är länken till original receptet http://www.mytasteus.com/r/corn-dip-153854428.html

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.