Sätt ugn på 225 grader.
Hyvla ostskivor rulla ihop dem och lägg på en bakplåtsförsedd plåt.
Pudra över lite grillkrydda (eller någon annan krydda)
Gratinera i ugnen ca 8 min (Håll koll!)
Låt svalna
Skiva ägg
Lägg ett ostflarn på en assiett
Lägg skivat ägg på
Ringla över lite majonnäs
Lägg över ett ostflarn till
Enkelt och gott
När jag frågar kostklienter med långsam ämnesomsättning, som lätt lägger på sig extravikt trots att de äter “bra”, hur de äter över en dag så får jag ofta höra att de kanske helst skippar frukost och äter mer kvällstid
Men den är löjligt enkel, så det är nästan pinsamt att berätta… men här har ni den. Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip
När det kommer till huvudrätt och förrätt så har det blivit både nya rätter och smaker men också gamla väl beprövade godheter medans jag på efterrättsfronten har gjort endast desserter jag aldrig tidigare provat på
Montera ihop varje förrätt på små tallrikar, börja med att lägga ut sparrisen, lägg sedan parmachipset som en bro över sparrisstjälkarna, och lägg det pocherade ägget på parman
Kontrollera med en tandpetare att de är klara. Skala och skiva med en äggskärare. Toppa med gräslök och hackad rödlök – gärna även lite gräslöksblommor om du har
Nu ska ni slippa höra om våra pizzabidrag mer, istället ska ni få höra om något så vansinnigt gott, så man nästan inte tror att det är möjligt att något så enkelt kan vara så makalöst gott
Släng inte fruktköttet utan ät upp det som en liten förrätt. En frukost som heter duga och som till och med kan bli kvällsmåltid när du inte orkar stå och laga mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.