1 to
2 small fresh hot chile peppers, seeded and minced,
2 to
4 tablespoons minced fresh koriander , to taste
1 teaspoon
spiskummin
Salt to taste
Cooking liquid from the beans, or water, as needed
Remaining ingredients
8 burrito-size
(10- to 12-inch) flour tortillas
1 cup
firmly packed cheddar-style non-dairy cheese
Salsa, as desired
Shredded lettuce for garnish
Black olives for garnish
Beskrivning
Heat the oil in a medium skillet. Add the onion and sauté over medium-low heat until it is translucent.
Add the garlic and sauté for another minute before adding the green pepper. Continue to sauté until the onion is lightly golden.
Add the beans along with the remaining filling ingredients and enough liquid to keep the mixture moist. Simmer, covered, for 10 minutes.
With a mashing implement, mash about half of the beans. Make sure there is enough liquid in the mixture to form a thick, saucy base. Cook, covered, for
another 5 minutes.
(IF you want Put tortilla in microwave with the cheese to have it leted or ( look down in Recipes )
Spoon some the bean mixture onto the centers of each flour tortilla. Sprinkle with some grated cheese, if desired, and top with a spoonful or so of salsa.
Fold two sides over the filling, then roll up snugly.
You can dag right away or Putin the folder burrito inte a plan with lite oil and varm it all upp for a fel minutes so everytning get hot and moist
Arrange 2 burritos on each dinner plate. Garnish with shredded lettuce and black olives. Pass around extra salsa. Serve at once.
Ett superenkelt växtbaserat recept som passar vardagskvällar när tiden tryter. Klart på 20 minuter. Börja med att blötlägga linser 2-3 timmar innan tillagning
Köpte några mini tortillas som jag tänkte göra någon slags mini burrito av. Jag stekte upp ”the pulled beans” och så la jag salsan som grund i min mini burrito som jag hade värmt upp
Vegan Beans ( kidney, white, blackbeans). Wrap the burrito so it is all closed ( on both ends). Put a non-stick pan on medium to high heat and grill the burrito on both sides for 3-5 minutes or until it is brown and crispy
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Gör du dem med ärtprotein, agave och vegansk mörk choklad, passar kakorna veganer. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Att konstatera är alltså att jag generellt inte är särskilt mycket av en #hälsovegan när det kommer till maten jag instagrammar men i hemlighet är jag lite smånyttig och gillar att i alla fall veta att jag kan hälsofiera "vanliga" recept om jag känner för det (det gör jag oftast inte)
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Jag gjorde en helt vegansk moccamousse cheesecake som innehåller varken vitt mjöl, socker eller ägg. Jag använder mig alltid av medjooldadlar när jag gör mina raw vegan desserter
Den här helt veganska soppan med rotfrukter, vitkål och vita bönor är ett exempel. Vi äter soppor i ur och skur här hemma, i synnerhet på vintern när man behöver lite extra värme inombords
Som vegansk rätt är den här Biriyanin näringsrik, mättande med lång mättnadstid och den ger dessutom fullvärdigt protein med kombinationen ris och linser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.