Currycod
mattias.c.johnsson
mattias.c.johnsson

Currycod

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st gul lök, hackad
  • 100 g champinjoner, skivade
  • 1 msk curry
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 dl vatten
  • 2.5 dl matgrädde
  • 1 msk honung
  • 4 dl ris
  • 70 g babyspenat
  • 400 g fryst torsk, tinad

Beskrivning

    1. Bryn lök i smör och olja under omrörning till fin färg. Tillsätt svamp och curry och stek med några minuter till.

    2. Pudra över mjölet och rör om. Häll i vatten, grädde och honung, låt koka ihop till en jämn sås. Smaka av med salt. Koka ris.

    3. Lägg spenat i botten på en ugnsform och lägg fisken ovanpå. Salta och peppra. Häll över såsen. Gratinera mitt i ugnen ca 20 min. Servera med ris.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.