3. Platta
ut smeten till små biffar och stek tills de har fått fin färg. Lägg efteråt in dem på en smord plåt i ugnen och baka i ca 10 minuter
4. Servera
med strimlad paprika och aioli.
Beskrivning
1. Blanda ihop krabbkött, ägg, brödsmulor, majonnäs, persilja, citron, tabasco och kryddor i en bunke. Lägg över plastfolie och lägg in allt i kylen i en halvtimme.
2. Värm ugnen till 180 grader. Smält lite smör i en stekpanna.
3. Platta ut smeten till små biffar och stek tills de har fått fin färg. Lägg efteråt in dem på en smord plåt i ugnen och baka i ca 10 minuter.
Och det fungerade riktigt bra, troligen beroende på kryddningen, som ju mer eller mindre tar över den milda krabbsmaken i originalversionen av crabcakes
Var bara tvungen att testa att göra lite nya cupcakes cake pops. Idag satte jag dom på kakpinnar istället vilket underlättade själva dopningen i den rosa chokladen betydligt, inga kladdiga fingrar här inte
Bakade lite goda Cake pops till min sambos kalas i helgen, denna gång blev det citronsockerkaka med Lemoncurd som jag sedan doppade i vit choklad och Marabou Polkachoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.