Hacka nötterna och lägg dem på en ugnsplåt. Krossa digestivekexen och tillsätt smöret i bitar. Rör ihop alla ingredienserna till en jämn smet och bred ut den på bottnen
Tillsätt strösocker, vaniljsocker, ägg och vetemjöl. Skala och riv äpplena. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 23 cm i diameter, med löstagbar kant. Följ mig gärna Lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här) Ca 12 bitar
Riv zucchini, morötter och gul lök. Blanda alla grönsaker, potatis, kryddor och ägg i en bunke. Forma 8 biffar av grönsaksblandningen och lägg dem på en skärbräda. 300 g kall, kokt och skalad potatis
Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop allt till en smet. Häll smeten i långpanna, ca 34 x 28 cm, klädd med bakplåtspapper eller smord och bröad
Bryt chokladen i bitar och lägg allt i en skål. Häll grädden över chokladen och After Eight-bitarna. Forma runda bollar av chokladsmeten (ta gärna hjälp av två teskedar) och rulla dem i florsocker
Blanda smör, socker, salt, vaniljsocker, kardemumma och mjölk i en bunke. Blanda bakpulvret med vetemjölet och rör ner det i buken ihop med de andra ingredienserna
Strö över potatismjöl och strösocker och rör om. GÖR SÅ HÄR. 1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg hallonen i en pajform, rektangulär, ca 24 x 34 eller rund, ca 26 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.