Chokladtårta

Vem tackar nej till en ljuvlig chokladtårta? Att servera en god tårta gjord på allas vår favoritböna är aldrig fel. På MyTaste hittar du de bästa recepten från de bästa kreatörerna!

mintchokladtårta mjölkchokladtårta nötchokladtårta mörk chokladtårta lyxig chokladtårta maffig chokladtårta krämig chokladtårta ljuvlig chokladtårta mäktig chokladtårta himmelsk chokladtårta

Topprecept för chokladtårta just nu

Visa alla topprecept för chokladtårta

Bjud på en sagolik chokladtårta


Det går att göra himmelska chokladtårtor på en mängd olika sätt. Vad sägs om en härlig kladdkaka, en fluffig chokladmoussetårta eller en rik tårta med chokladtryffel? Chokladtårta är också gott att kombinera med andra smaker. Smaksätt din chokladtårta med hallon, nutella, jordgubbar eller något annat som du tycker om. Det blir garanterat sagolikt gott!

Du vet väl förresten att choklad, i måttlig mängd, är bra för hälsan? Olika studier har visat att de som äter en liten mängd choklad i veckan lever längre och har mindre risk att få hjärtsvikt. Choklad har också en uppiggande effekt, innehåller antioxidanter och mineraler. Det finns många goda skäl att bjuda på en chokladtårta vid nästa festliga tillställning med andra ord!

Toppkommentarer i chokladtårta

Chokladtårta "Snickers"
5

“Hård som marängsmörkräm kylskåpskall. Aningens mindre vuxensmak än Roys marängsmörkräm.”

Se recept
Chokladtårta med brynt maräng
3

“Frosting smakar som snoddas. Mkt söt. Hård som kylskåpskall.”

Se recept
Chokladtårta med jordgubbssmörkräm
5
Italiensk chokladtårta med svarta bönor
4

“Måste ätas ljummen!!”

Visa alla 4 kommentarer
Dubbel chokladtårta (Double Chocolate Cake)
73

“Måste vara fel i receptet på frostingen! Ska det inte vara 300 g smör i stället för 30 g? Har aldrig gjort frosting tidigare men begrep rätt snart att det var fel. Tillsatte mer smör men det blev inte bra. Mitt barnbarns önskade födelsedagstårta blev totalt misslyckad. !”

Se recept
Min saftigaste chokladtårta
15

“Bra konsistens men syrlig och vuxen, testa med mascarpone och mer florsocker eller byta ut mot lite mjölkchoklad? Bäst att spritsa.”

Se recept