Chokladtårta

Vem tackar nej till en ljuvlig chokladtårta? Att servera en god tårta gjord på allas vår favoritböna är aldrig fel. På MyTaste hittar du de bästa recepten från de bästa kreatörerna!

mintchokladtårta mjölkchokladtårta nötchokladtårta mörk chokladtårta lyxig chokladtårta maffig chokladtårta krämig chokladtårta ljuvlig chokladtårta mäktig chokladtårta himmelsk chokladtårta

Bjud på en sagolik chokladtårta


Det går att göra himmelska chokladtårtor på en mängd olika sätt. Vad sägs om en härlig kladdkaka, en fluffig chokladmoussetårta eller en rik tårta med chokladtryffel? Chokladtårta är också gott att kombinera med andra smaker. Smaksätt din chokladtårta med hallon, nutella, jordgubbar eller något annat som du tycker om. Det blir garanterat sagolikt gott!

Du vet väl förresten att choklad, i måttlig mängd, är bra för hälsan? Olika studier har visat att de som äter en liten mängd choklad i veckan lever längre och har mindre risk att få hjärtsvikt. Choklad har också en uppiggande effekt, innehåller antioxidanter och mineraler. Det finns många goda skäl att bjuda på en chokladtårta vid nästa festliga tillställning med andra ord!

Toppkommentarer i chokladtårta

Italiensk chokladtårta med svarta bönor
4

“Måste ätas ljummen!!”

Visa alla 4 kommentarer
Chokladtårta med jordgubbssmörkräm
5

“God, men smakar drömrulltårta. Måste vara rumstempererad annars smakar krämen smör.”

Se recept
Roy Fares - Summer Berry Cake (chokladtårta med smörkräm)
4

“Lite stabbig, men god mascarponegrädde!”

Se recept
Chokladtårta med bara 2 ingredienser
3

“Genialt!”

Se recept
Enkel och god födelsedagstårta LCHF-style
18

“God och enkelt”

Se recept
Glutenfri stracciatellatårta med hallon
35

“Bakade denna idag och vad gott den har varit”

Se recept

Toppanvändare i chokladtårta

Visa alla toppanvändare