Chokladrutor

Chokladrutor, kärleksmums eller chokladmums. Kärt barn har många namn. Klart är i alla fall att chokladrutor är en riktig klassiker och dessutom barnsligt gott. Det är också enkelt at baka, både för stora och små. Bjud in barnen i köket och rör ihop en smet redan i dag.

nötchokladrutor sega chokladrutor krispiga chokladrutor saftiga chokladrutor chokladrutor ljus chokladrutor mandelmjöl chokladrutor havregryn chokladrutor med kokos chokladrutor i långpanna chokladrutor med strössel
Matklubben.nu
Bilden kommer från receptet Rawfood godis - Mint och chokladrutor! av Matklubben.nu

Topprecept för chokladrutor just nu

Visa alla topprecept för chokladrutor

Chokladrutor eller kärleksmums? Du får kalla det vad du vill!


Chokladrutor med kokos, eller kärleksmums som de också kallas, är en mjuk chokladkaka som bakas i långpanna och täcks med ett lager choklad- och kaffedoftande glasyr och koksflingor som sedan skärs i rutor. Toppen för det stora kalaset eftersom det går att göra en stor sats och räcker till många. Då skadar det inte heller att chokladrutor är så gott och älskas av alla åldrar.

Recepten varierar lite men de klassiska innehåller oftast smör, ägg, mjölk, socker, mjöl, vaniljsocker, bakpulver och kakao. Glasyren görs på smält smör, kakao, florsocker och gärna en skvätt starkt kaffe. För extra goda chokladrutor kan du rosta kokosen innan du strör den över glasyren på dina chokladrutor.

Är du nyfiken på att testa något nytt? Testa att baka chokladrutor med vaniljfyllning! Eller varför inte chokladrutor med hasselnötter?

Gillar du inte kokos? Byt ut kokosflingorna mot pärlsocker eller hackade nötter! Det blir också jättegott!

Toppkommentarer i chokladrutor

Supergoda chokladrutor med vaniljfyllning
158

“Hej vänner, jag skriver för att få dig goda nyheter. Jag är väldigt glad för att jag fick ett lån på 550 000 kr som jag skapade min restaurang. Jag fick detta lån från fru Catalia Merkel, en seriös finansiär. Så, om du behöver ett lån av pengar för att få dina drömmar att bli sanna, som att ha ditt eget företag, betala för din bil, hus och andra, ansöka om ditt lån.
pengar i Ms Catalia Merkel. Jag fick 550 000 kr på 48 h vid 3% intresse och mycket snabbt mycket säkert.
Kontakta honom via e-post: nathalie.group@hotmail.com
Sprid meddelandet till dina kollegor för att hjälpa dem som behöver det.
Tack.”

Visa alla 2 kommentarer
Glutenfria chokladrutor
12

“Min favorit. Super god och enkel att göra. .”

Se recept

Toppanvändare i chokladrutor

Visa alla toppanvändare