1. Häll mjölken i en kastrull och tillsätt chokladen i mindre bitar. Sätt på låg värme tills chokladen smält. Tillsätt sedan sötningen och vaniljsockret.
2. Ha i yoghurten i en skål och häll chokladblandningen på. Blanda väl innan du häller de i separata glas.
3. Låt stå i kylen i 2 timmar. Servera med en klick yoghurt och färska hallon
Smörstek nötterna på medelhög värme. grekiskyoghurt. Fördela yoghurten i 6 mindre glas. Låt svalna. Lägg i nötter och björnbär och ringla över honungen
Innan jag går in mer på den här fantastiska frukostskålen medgrekiskyoghurt toppad med bovetecrunch och blodapelsinchiasylt måste jag avslöja den lyckliga vinnaren av påsktävlingen jag höll i här på bloggen
En lite syrlig men härligt krämig kaka, perfekt att servera med lite glass eller vaniljvisp till. Fick lite feeling på grekiskyoghurt och testade att ha det i – det blev supergott
Blanda yoghurtenmed lite vaniljpulver och lägg upp på en tallrik. Havregröten kan du variera precis som du vill, med olika smaksättningar och adderingar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.