Chokladform med bärkompott och grädde
Against the weight & harsh reality
Against the weight & harsh reality

Chokladform med bärkompott och grädde

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g Fazer Blockchoklad mörk, Smält
  • 2 dl Hallon
  • 2 dl Blåbär
  • 1 dl Hermesetas Stevia Lättströ
  • Citronsaft
  • 10 g Lidl reduce fat grädde
  • 8 aluminiumform
  • (10G vispad vispgrädde)

Beskrivning

    Ha ner bären och Stevia i en kastrull och låt små puttra under lock 5 min
    rör om lite då och då.
    Ta av från värmen, tillsätt lite citronsaft och låt de svalna.
    Smält chokladen i en skål över ett vattenbad
    Klicka i chokladen i en form i taget.
    Snurra formarna på sidan lite så de går upp på kanten
    In i kylen och låt stelna.
    Ta sedan försiktigt av formen.
    Antingen riv upp den försiktigt eller tryck ut chokladen.
    Ha kompotten i formarna och in i kylen.
    Spruta på grädde innan servering

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.