Chokladbollar - dadelbollar!
StudioHälsa
StudioHälsa

Chokladbollar - dadelbollar!

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • INGREDIENSER: ca 10 st (beroende på storlek)
  • 16 st dadlar (utan kärna)
  • 2 msk kokosfett (ekologiskt)
  • 1/2 dl glutenfria havregryn
  • 1.5 msk kakao (ekologiskt)
  • 2 msk svalt kaffe (ekologiskt) alt. vatten
  • 0.5 tsk äkta vaniljpulver
  •  
  • Topping
  • Kokosflingor

Beskrivning

    GÖR SÅ HÄR:
    1. Mixa först sönder dadlarna så de blir i mindre bitar. Tillsätt de övriga ingredienserna och mixa till en jämt massa. Forma små bollar och rulla i kokosflingor. Fukta händerna något så blir det enklare att rulla.

    2. Kan ätas direkt men de blir godast om de får stå i kylen i ca 30 min innan servering.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.