2 sticks
(227 grams) unsalted butter, at room temperature
1,2 dl
(100 grams) granulated sugar
3 dl
(247 grams) lightly packed brown sugar
2 tsk
vanilla
2 large
eggs plus 1 egg yolk, at room temperature
4,7 dl
(340 grams) semi sweet chocolate chips
Beskrivning
Preheat oven to 350ºF. Line baking sheets with nonstick baking mats or parchment paper.
In a medium bowl combine the flour, baking soda, baking powder, and salt.
In the bowl of an electric mixer beat the butter, granulated sugar, and brown sugar until creamy, about 2 minutes. Add the eggs, one at a time, beating well after each addition. Add the vanilla Gradually beat in the flour mixture. Stir in the chocolate chips. Wrap dough in plastic wrap and refrigerate for at least 24 hours but no more than 72 hours.
Let dough sit at room temperature just until it is soft enough to scoop. Divide the dough into 3-tablespoon sized balls and drop onto prepared baking sheets.
Bake for 12-15 minutes, or until golden brown. Cool for 2 minutes before removing to wire racks to cool completely.
Although I prefer cookies fresh from the oven, these can be stored in an airtight container for up to 3 days. See post for storage tips.
Sätt ugnen på 190° C. Lägg alla torra ingredienser i en skål. Rör ner ägg och margarin. Blanda väl. Klicka ut på bakplåtspapper och grädda ca 10 minuter
Chocolate chip protein cookies4 kakor. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Bakade lite mumsigt goda Chocolate ChipCookies med Nonstop idag, egentligen ville jag haft mini Smarties i men det fanns inte några i affären, ja riktigt goda blev de iallafall och jag testade ett nytt recept på cookies idag från boken Sommarens Söta
And I must say that I really do like a lot of the things I make (that’s why I make them) which is a reason for the very few pies here on the blog… Nonetheless, cookies I think could be a hit or miss, since a really good, chewy chocolaty-chunky chocolate chipcookies can be one of the most delicious things ever
En kollega hade pratat om chocolat chipcookies som blev som Subway kakorna. Jag googlade efter bra recept men det var en djungel så jag messade kollegan och fick veta vart hon hittat sitt recept
Jag har alltid älskat chocolate chipcookies, dom ska vara stora, sega och gärna knapriga. Chocolate chip fudge cookiesca 25 stycken beroende på storlek225 g rumsvarmt smör3 dl ljust muscovadosocker1,5 dl socker2 ägg5 dl mjöl2 tsk bikarbonat0,5 tsk salt150g choklad, gärna chokladknapparca 8-10 fudgebitar, finns bland lösgodiset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.