Champinjoner fyllda med fetaostkräm  2018-06-10 Marlene Rindå Jikita
catrineyngbro
catrineyngbro

Champinjoner fyllda med fetaostkräm 2018-06-10 Marlene Rindå Jikita

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15 stycken
  • 15 stycken stora champinjoner
  • 200 gr Fetaost
  • 150 gr Grekisk Yoghurt
  • svartpeppar

Beskrivning

    Gör så här:
    Ta försiktigt bort foten på varje champinjon. Låt fetaosten rinna av och smula sedan ner den i en matberedare, grovhacka häften av champinjonfötterna och häll även ner dessa i matberedaren. Tillsätt yoghurten och mixa ihop alltsammans till en slät kräm, smaka av med peppar.

    Fyll varje champinjon med krämen, gärna överfullt och grilla dem eller kör i ugnen tills de får färg.



    För er Viktväktare:

    Mitt WW: Grön 6, Blå 4, Lila 4 för hela satsen om man använder 3%-ig Apetina Fetaost och Grekisk Yoghurt 0% fett.

    SmartPoints Flex: 4 SP Flex för hela satsen om man använder 3%-ig Apetina Fetaost och Grekisk Yoghurt 0% fett.



    Recept och bild – Marlene Rindå Jikita & Martin Jikita

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.