Champinjoner fyllda med fetaostkräm 2018-06-10 Marlene Rindå Jikita
Betygsätt receptet!
Ditt betyg
Snittbetyg 00 röster
Ingredienser
15
stycken
15 stycken
stora champinjoner
200 gr
Fetaost
150 gr
Grekisk Yoghurt
svartpeppar
Beskrivning
Gör så här:
Ta försiktigt bort foten på varje champinjon. Låt fetaosten rinna av och smula sedan ner den i en matberedare, grovhacka häften av champinjonfötterna och häll även ner dessa i matberedaren. Tillsätt yoghurten och mixa ihop alltsammans till en slät kräm, smaka av med peppar.
Fyll varje champinjon med krämen, gärna överfullt och grilla dem eller kör i ugnen tills de får färg.
För er Viktväktare:
Mitt WW: Grön 6, Blå 4, Lila 4 för hela satsen om man använder 3%-ig Apetina Fetaost och Grekisk Yoghurt 0% fett.
SmartPoints Flex: 4 SP Flex för hela satsen om man använder 3%-ig Apetina Fetaost och Grekisk Yoghurt 0% fett.
Recept och bild – Marlene Rindå Jikita & Martin Jikita
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.