Carbonara
eloffsson
eloffsson

Carbonara

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 360 g spaghetti
  • 4 hela ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • 150 g pancetta (el bacon)
  • 100 g riven parmesanost

Beskrivning

    1.Börja med att skära pancetta i strimlor.

    2. Koka upp vatten med 10 g salt per liter och häll i pasta.

    3. Stek fläsket gyllenbrunt, knäck äggen, blanda med vispgrädde, parmesanost, en nypa salt och svartpeppar.

    4. Häll av pastan när den är färdigkokt och häll den i stekpannan med fläsket, därefter äggblandningen och rör om försiktigt över svag värme 30 sekunder.

    5. Fördela din pasta carbonara på fyra tallrikar och avsluta med lite nymalen svartpeppar.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.