Cannelloni med kasslerfyllning
Maria Pannula
Maria Pannula

Cannelloni med kasslerfyllning

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Recept av Martin Jikita/duifokus.se
  • 4-5 Portioner
  •  
  • Ingredienser
  • 20 ofyllda Cannellonirullar
  •  
  • Fyllning
  • 500 gr keso
  • 300 gr kassler
  • 1 chili
  • 1 röd lök
  • salt
  • peppar
  •  
  • Tomatsås
  • 1 gul lök
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 2 burkar konserverade plommon- el cocktailtomater
  • 1 msk olja
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

    Sätt ugnen på 190 grader.

    Börja med såsen. Tärna lök och vitlök, fräs i olja och tillsätt tomterna. Låt det puttra ihop och smaa av med salt och peppar.

    Tärna lök och kassler till fyllningen. Finhacka chilin. Blanda ihop lök, kassler och chili med keso, smaka av med salt och peppar.

    Fyll de tomma cannellonirören och lägg i en ugnsfast form i ett lager, inte på varandra. Täck med tomatsåsen och gratinera i ugn ca 30 minuter.

    Servera med en fräsch sallad och toppa med lite parmesanost.

    http://duifokus.se/mat-dryck/cannelloni-med-kasslerfyllning/

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.