2. Mal peppar, när det är ca 3 min kvar på pastan adderar du pepparn och smöret i en stor panna. Fräs i ca 1-2 min. Akta så att smöret inte blir allt för tillagat.
3. Lägg i 1 dl av pastavattnet i pannan. Ta bort pannan från plattan.
4. Addera den rivna parmesanosten i pannan och vispa så att du får en jämn och krämig sås. Parmesanosten ska alltså blandas ihop med vattnet och ska inte vara några bitar eller klumpar.
5. Lägg i den varma pastan i pannan. Addera ytterligare pastavatten ca 1 dl, lite i taget. Om den inte är tillräckligt krämig kan du tillsätt lite mer.
Pizzadeg500 g vetemjöl 300 g vatten 200 g surdeg 15 g salt 1 msk olivolja. 1Toppingca 4 dl crèmefraîche ca 1 dl vatten 75 g pecorinoost 75 g parmesanost 500 g ricotta 1 citron, finrivet skal flingsalt olivolja
Spaghetticacioepepe är enitaliensk pastarätt som verkligen är enkelmen otroligt god och fylld av smak även om det bara är ett par få ingredienserinblandade, nämligensvartpeppar, parmesan, olja och pasta
Rengör och finhacka alla kryddörter tillsammans medvitlöken. Koka undertidenSpaghettoni Barilla i generösamängder saltat vatten och häll av dem när de är al dente
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.