Step 1
Preheat oven to 180C/160C fan-forced.
Grease a 4cm-deep, 26cm ceramic pie dish.
Step 2
Place eggs , sugar , butter , flour , coconut , evaporated milk and cream in a food processor and process until smooth (see note).
Pour into prepared dish.
Bake for 55 to 60 minutes or until set on top and slightly wobbly in the centre. Set aside to cool, then refrigerate for one hour to chill.
Step 3
Dust with icing sugar and dollop with cream.
Serve.
Grease a 24cm (base) round pie dish. Bake for 45 to 50 minutes or until golden around the edges and a skewer inserted into centre of the pie comes out clean
Jag börjar med "butterscotch-pajen" medan Fanny publicerar det andra receptet på hennes blogg. I detta recept använde vi en sockerfri butterscotch-jello som jag köpt från Netrition
Har man tittat på Gordon Ramsay´s program har man säkert sett honom göra sin klassiska Shepherd Pie, eller som det också kallas Cottage pie som är en kött paj med ett potatismos tak men oavsett vad du vill kalla den så är här ett recept på Gordons paradrätt
Sätt ugnen på 175 grader. Dela pumpan på längden och gröp ur kärnorna och droppa lite olivolja över sidorna och lägg den platta sidan ner på en plåt med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.